Måleriarbeten Åtvidaberg

Seniorbemanning till både hushåll och företag

55Plus i Linköping är ett bemanningsföretag som består av kunniga och engagerade seniorer med många års yrkeserfarenhet i bagaget. En del av dem är målare och erbjuder hjälp med måleriarbeten i Åtvidaberg.

Utöver det här med måleri; av oss kan du få hjälp i vardagen, hemma eller på ditt företag. Vi värderar kontinuitet och långsiktiga relationer, så vid återkommande uppdrag skickar vi samma personal. Befinner du dig i Åtvidaberg med omnejd och önskar anlita oss, kontakta oss redan i dag, så kommer du snart få den hjälp du behöver!

Om oss

Ulf-Ola Severinsson är verksamhetsansvarig för 55Plus i Linköping. Företaget finns representerat över hela Sverige och är specialiserat på seniorbemanning. Syftet är att underlätta vardagen både för privatkunder och företagare och att erbjuda prisvärda tjänster med kvalitet, kontinuitet och trygghet för våra uppdragsgivare.

Ulf-Ola har en bakgrund som ingenjör och har arbetat mycket i servicebranschen. Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Kvalitet

Allt arbete utförs med fokus på kvalitet och noggrannhet. Tack vare våra medarbetares enastående erfarenhet och yrkeskompetens, samt glädje över att få praktisera sina kunskaper, är detta möjligt.

Trygghet

Trygghet är a och o. Våra medarbetare är trevliga och glada och våra kunder får alltid möta samma senior vid återkommande uppdrag. Personal som levererar allt de lovat, och lite till.

Måleriarbeten Åtvidaberg

Vad vi erbjuder för tjänster

På alla våra medarbetare gör vi en bakgrundskontroll för din trygghets skull. De omfattas av kollektivavtal.

Privata tjänster
Måleriarbeten Åtvidaberg

Inomhus- och utomhusmåleri samt tapetsering kan vi bistå med!

Städning

Hemstädning, storstädning, fönsterputs eller flyttstädning är exempel på vad du kan få hjälp med. Vi städar med garanti och säkerhet. Du som kund ska bli 100 procent nöjd!

Trädgård

Anlita oss för hjälp i trädgården. Till exempel erbjuder vi gräsklippning, trädbeskärning och häckklippning. Men vi kan även rensa i rabatter, utföra lövräfsning, eller städa din trädgård på vår och höst. Dessutom ser vi till att ta med oss ditt trädgårdsavfall till tippen

Hantverkare

Våra snickare och målare tar sig an både stora och små uppdrag!

Övrigt

Vi utför tak- och fasadtvätt med en skonsam och miljövänlig metod.

Företagstjänster
Fastighetsskötsel

Vi erbjuder ett helhetskoncept åt bostadsrättsföreningar, hotellägare och fastighetsägare. Anlita oss vid behov, eller återkommande uppdrag. Du kan få hjälp med alltifrån trappstädning till att vi tar hand om grönytor och halkbekämpning.

Kontorsstädning

Vi städar ert kontor. Vid återkommande uppdrag är det alltid samma personal som kommer.

Företagsbemanning

Saknar ni personal, då kan ni anställa oss!

Övrigt

Vi utför tak- och fasadtvätt.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

55Plus i Linköping

KLOSTERGATAN 15, 582 23 Linköping

076-191 51 41

ulfola@55plus.se

Måleriarbeten Åtvidaberg

Varmt välkommen till 55Plus i Linköping. Vi gör tillvaron enklare för både privatpersoner och företagare med ett brett utbud av tjänster, bland annat måleriarbeten i Åtvidaberg som utförs av seniorer. Kvalitet, personlig service och trygghet värdesätter vi högt.

Måleriarbeten Åtvidaberg